Categorieën
Social Media

Creatief op Facebook: 666 Likes

Deze week behaalde de Facebook-pagina van De Nachtvlinders het duivelse aantal van 666-likes.

Categorieën
Social Media

Hyves ‘respect’-button voor op websites

Delen op Hyves is Respecteren! Voeg met deze handleiding gemakkelijk een Hyves ‘Respect’-knop toe aan je website.

Categorieën
Social Media

Handleiding: Plaats Twitter, Facebook en Google+ op Startpagina

Een simpele handleiding om de social media-buttons van Twitter, Facebook, Hyves en Google+ op een Startpagina Dochter te plaatsen.

Categorieën
Social Media WordPress

Koppel WordPress aan Twitter via Feedburner

Wil je WordPress aan Twitter koppelen, dat kan heel makkelijk met Feedburner en hoef je geen extra plugins te installeren.

Categorieën
Social Media

Welke Social Media gebruikt Nederland?

Social bookmarking, social networks en social news sites; de social media is belangrijk voor het verspreiden van webcontent. Daarom is het interessant om sharebuttons te plaatsen, maar welke? Onder een artikel heb je én een beperkte ruimte én je wilt het overzichtelijk houden, daarom is het verstandig om slechts een selectie van deze share buttons […]

Categorieën
Social Media

Buzz: was Wave slechts een beta?

Google heeft wederom iets nieuws gelanceerd: Buzz. Het moet de concurrentie aangaan met Twitter en het is onderdeel van Googles mailsysteem Gmail.

Categorieën
Social Media

Feedly maakt van RSS een tijdschrift

Hoewel al tig keer is voorspeld dat RSS dood is, blijft iedereen het gebruiken. Feedly maakt het gebruik van rss een stuk aangenamer, alsof je een tijdschrift leest dat je zelf hebt samengesteld. Feedly werkt als schil over Reader van Google.

Categorieën
Social Media

‘Tip dit op Hyves’-button voor op websites

Social bookmarken is hot! Maar voor de Nederlandse bloggers ontbreekt er vaak een belangrijk social bookmark knop: Hyves. Voeg met deze handleiding gemakkelijk een ‘Tip dit op Hyves’ knop toe aan je website.

Categorieën
Social Media

Twitter voor iedere website?

Moet je als beheerder voor ieder domein een Twitteraccount instellen? Twitter is in 140 tekens informatie razendsnel op het web verspreiden.

Categorieën
Social Media

Poken, de hype die het niet haalde..

Poken werd begin dit jaar geïntroduceerd in de digitale wereld. Een Poken is een kruizing tussen een visitekaartje en een designertoy.